Під час нічного обстрілу Харкова було поранено двох дітей

16.09.2022 09:52 Новини
Фото: https://defence-ua.com Фото: https://defence-ua.com
16 вересня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про актуальну ситуацію в Харківській області.

16 вересня близько 3:30 ночі російські окупанти завдали ракетного удару по двох районах Харкова: Слобідському та Київському.

У Слобідському районі ракета впала у двір поруч з двоповерховим житловим будинком. Повідомляється, що унаслідок удару частково пошкоджена будівля, зруйновано 5 гаражів, а також згоріла автівка, що знаходилась на подвір’ї.

4 людей отримали осколкові поранення. Серед них два хлопчики: 5 та 17 років. Поранення виявилися легкими, тому госпіталізації діти не потребували.

Друга ракета влучила в одноповерхову нежитлову будівлю в Київському районі. В обох випадках загарбники використовували ракети типу С-300 з території бєлгородської області.

Майже одночасно під обстріл потрапило і селище Золочів Богодухівського району. По населеному пункту було випущено 2 ракети. Детальніше читайте у нашому матеріалі.

Ворог продовжив масовано обстрілювати нещодавно звільнені населені пункти Харківської області в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах. На місцях влучань зруйновані житлові будинки.

Загальна кількість постраждалих за добу:

У Куп'янському районі поранення отримали 10 людей, у тому числі 2 дітей: 12 та 13 років. В Ізюмському районі – 1 поранена, в Харківському – 1 людина.

На лінії зіткнення до сьогоднішнього дня тривають активні бойові дії. Учора ворог обстрілював населені пункти Харківщини з території рф. Зокрема, райони Гоптівки, Козачої Лопані, Малої Вовчої, Зибиного, Стрілечої, Дворічної та Гороховатки.

Автор: Юлія Гнатченко