Рятувальники розповіли про ситуацію у Харківській області станом на 22 червня

22.06.2022 07:56 Новини
Фото: ДСНС України у Харківській області Фото: ДСНС України у Харківській області
У ДСНС надали оперативну інформацію по Харківській області станом на 7:30 22 червня.

Протягом доби 21-22 червня рятувальники здійснили 48 оперативних виїздів, з них: на ліквідацію пожеж — 37, з яких 16 —  унаслідок обстрілів, а також 21 пожежа, яка сталася з інших причин. До того ж 6 разів працівники ДСНС виїжджали для надання допомоги населенню, 4 — для допомоги комунальним службам, 1 буа інший виїзд.

Усі пожежі, які сталися через обстріли, були зафіксовані в Індустріальному (4), Київському (2) та Слобідському (1) районах Харкова, а також Чугуївському (4), Ізюмському (3), Куп’янському (1) та Богодухівському (1) районах області. На місцях подій постраждали приватні будинки і господарчі споруди, гаражі та автомобілі, складські приміщення, адміністративні та інші будівлі.

Так одразу три пожежі виникли вдень у Чугуївському районі області, де горіли: 2 гаражі на загальній площі 90 кв. м, а також торговельний павільйон на території автостанції на площі 20 кв. м. Повідомляється, що внаслідок зазначених подій 3 людей постраждало та 6 осіб загинуло. До ліквідації цих займань було залучено 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки та близько 20 чоловік особового складу ДСНС.

Щодо піротехнічних підрозділів ДСНС, то вони успішно ліквідували 31 ворожий боєприпас.

Автор: Юлія Гнатченко