Росія продовжує нищити Харківщину: в Подолах загинули двоє людей

25.10.2023 08:39 Новини
Фото: Поліція Харківської області Фото: Поліція Харківської області

Протягом доби російські загарбники обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів Харківщини. Пожеж у результаті бойових дій не зафіксовано. 

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на ХОВА.

Унаслідок артилерійського обстрілу с. Подоли Курилівської громади на території приватного домоволодіння пошкоджено господарчі споруди, паркан, лінії електропередач та 2 легкові автомобілі. Загинуло двоє людей: чоловіки 50 та 57 років, ще 1 чоловік отримав поранення.

Подоли, Харківська область

Село Подоли, Куп'янський район

Поліція фіксує наслідки артилерійського обстрілу с. Подоли, Харківська область / Фото Поліція Харківської області

Цієї ночі, після 23:00, росія завдала удару з РСЗВ по селищу Борова Ізюмського району. Попередньо, без постраждалих. 

Під обстрілами також опинилися Плетенівка Чугуївського району, Козача Лопань Харківського району, Чугунівка, Дворічна та Петропавлівка Куп'янського району та інші населені пункти.

Триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС обстежили щонайменше 15 га території області та змогли знешкодити 194 вибухонебезпечні предмети.

Нагадаємо, за останніми даними на Лимано-Купְ’янському напрямку ворог постійно підтягує резерви та не зважає на великі втрати в особовому складі та техніці. Окупанти намагаються прорвати оборону українських військ, щоб вийти безпосередньо до Куп'янська – з подальшим його блокуванням та оточенням.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.