Російські війська обстріляли село Ізюмського району на Харківщині: загинула родина

18.03.2022 15:10 Новини
Прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом обстрілу російською артилерією села Заводи Ізюмського району в Харківській області. У результаті цього загинуло 4 особи, в тому числі 11-річна дитина.

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура у своєму телеграм-каналі.

18 березня російські окупанти здійснили артилерійський обстріл села Заводи Оскільської територіальної громади. Обласна прокуратура вже займається досудовим розслідуванням цього злочину за статтею порушення законів та звичаїв війни.

— Унаслідок обстрілу зруйновано житловий будинок. На той момент у ньому перебувала родина. Чоловік, дві жінки та 11-річний хлопчик загинули на місці. Ще одна мешканка будинку отримала тілесні ушкодження, – йдеться у повідомленні.

Про тяжку ситуацію в ізюмському районі також каже представник міськради Ізюма Максим Стрельник. Він каже, що раніше анонсований гуманітарний коридор не можливо відкрити через бої навколо міста.

— На жаль, немає жодного «зеленого коридору» до Ізюма. На околицях міста тривають бої з російськими окупантами, але ми разом з військовими Територіальної оборони Ізюма доставляємо гуманітарну допомогу в села Ізюмського району та евакуюємо звідти людей, – пише він на своїй фейсбук-сторінці.

Автор: Олександр Манченко