Російські війська продовжують бомбити Дергачівську громаду

16.03.2022 08:57 Новини
У Дергачівському районі Харківської області російські війська продовжують завдавати бомбові удари по населених пунктах з тяжкої артилерії. Продовжується гуманітарна робота. Відновлено газопостачання.

Про це, станом на 15 березня, повідомив голова Дергачівської міської ради В'ячеслав Задоренко на своїй фейсбук-сторінці. За добу ворог знову пошкодив багатоквартирні та приватні будинки у різних районах міста. Інформація щодо загиблих уточнюється.

Крім того, в громаді триває гуманітарна робота.

— Кожного дня до нас надходить допомога з-за кордону і з різних регіонів України, яку ми розподіляємо серед малозахищених мешканців громади. Сьогодні гуманітарну допомогу було доставлено по місту Дергачі, до Безруківського, Слатинського, Прудянського, Козачолопанського старостатів, – розповідає В'ячеслав Задоренко. – Соціально незахищені жителі Токарівського округу забезпечуються продовольством із запасів фермерського господарства Ігоря Нікольченка, за що висловлюю йому окрему подяку.

Голова також зазначає, що завдяки безперебійній роботі комунальних та екстрених служб удається підтримувати дієздатність житлово-комунального господарства міста і навколишніх сіл.

— У Дергачах відновлено газопостачання, здійснюється ремонт електромереж, працюють водонапірні та каналізаційні системи, – додає він.

Автор: Юлія Гнатченко