Траси Харківської області приводять до ладу після зими: де працюють дорожники

22.03.2023 13:23 Новини

У Харківській області працівники Укравтодору продовжують роботи з експлуатаційного утримання на дорогах державного значення.

 

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу САД України в Харківській області, фахівці ремонтують металево-бар’єрні огородження та проводять ямковий ремонт.

21 березня дорожники працювали на 5 дорогах державного значення:

  • М-03 Київ – Харків – Довжанський
  • Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха
  • Південно-західний об‘їзд міста Харкова
  • Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка
  • М-29 Харків – Красноград – Перещепино – Дніпро

Харківська область, ремонт доріг після зими. Березень, 2023.

Унаслідок повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну в Харківській області було пошкоджено 1058 км доріг. Працівники Служби автомобільних доріг розчистили вже 612 км.

Нагадаємо, завдяки співпраці з іноземними партнерами минулого тижня в Харківську область прибула перша партія мостів з Норвегії. Вони будуть використані для забезпечення сталого логістичного сполучення на території області. У цілому в Харківській області буде встановлено чотири споруди з Норвегії.

У січні на деокупованих територіях Харківської області фахівці Укравтодору відновили проїзд через 17 тимчасових переправ.

Також у Харківській області планують відремонтувати 17 кілометрів зруйнованої дороги в районі Мартової та Хотімлі. Відновлення полотна значно скоротить шлях з Харкова до Вовчанська.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко