В якому стані постраждалі працівники «Нової пошти» на Харківщині: оновлені дані

22.10.2023 11:53 Новини
Фото: Сергій Болвінов Фото: Сергій Болвінов

16 осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості в результаті ракетного удару по терміналу «Нової пошти» у Коротичі Харківської області.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на начальника Слідчого управління поліції Харківщини Сергія Болвінова.

У результаті ракетного удару, який завдали окупанти 21 жовтня по поштовому терміналу «Нової пошти» в селищі Коротич, поранень дістали 16 осіб.  Нагадаємо, в момент влучання ракети С-300 у будівлі перебували 22 працівники пошти.

Шестеро з них загинули на місці. Усі загиблі – чоловіки від 19 до 43 років. Один з них дуже сильно обгорів. Попередньо його особу вже встановили, але, за словами Болвінова, для остаточного підтвердження буде також проводитися ідентифікація загиблого за ДНК.

Загалом у постраждалих мінно-вибухові травми, осколкові поранення, переломи та рвані рани. За даними медиків, 8 з них перебувають у важкому стані, ще 8 – у стані середньої тяжкості.

Обстріл терміналу "Нова пошта", Харківська область

Нова пошта, Харківщина

Раніше ми писали про те, що СБУ викрила зрадників, які корегували удар по селу Гроза Харківської області. Ними виявилися місцеві жителі. Це не єдиний випадок, коли люди наводили ракети на свої міста та села. Правоохоронці наголошують на дотриманні інформаційної тиші, адже ворожими корегувальниками можуть бути навіть близькі знайомі.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Анна Хливнюк