Українські захисники знищили ворожий склад та МТ-ЛБ на Харківщині. Відео

26.08.2022 15:10 Новини
Джерело: скріншот з відео Джерело: скріншот з відео
На Харківщині українські захисники продовжують нищити ворога.

Військовослужбовці 22-го окремого мотопіхотного батальйону вистежили у полях ворожий МТ-ЛБ. Про це повідомили на офіційній сторінці батальйону.

«Так відпрацювали по ворогу, а саме вивели з ладу МТ-ЛБ орків, який, очевидно, втратив свій «товарний вигляд». Тож кожен удар наших армійців мусить бути влучним. Кожна підбита техніка окупантів додає сил і впевненості нашим бійцям».

А в селищі Тернова на Харківщині бійці ССО АЗОВ Харків знищили склад з боєкомплектами та 38 одиниць живої сили противника.

У Страткомі ЗСУ повідомили про ще одну палаючу бронетехніку противника та виклали відео з реакцією артилеристів.

«Свіжі кадри роботи 40-ї бригади по окупантах на північ від Харкова. Після прямого влучання горить бронетехніка противника. Та вибухає склад боєприпасів. Емоції артилеристів не приховаєш і не відредагуєш. 155-мм гармата, якісна артрозвідка, грамотна цілевказівка. Коли є всі ці компоненти, то вдається працювати за принципом «один постріл одна ціль», – йдеться у повідомленні.

ЗСУ продожують нищити окупантів на Харківщині

Нагадаємо, Центр протидії дезінформації попереджує про фейковий документ, який нібито містить відомості про втрати, яких за час війни з росією зазнали українські військові. «Документ» шириться російськими Telegram-каналами.

Автор: Анастасія Хушану