Укрзалізниця запускає новий поїзд Львів — Харків: квитки вже у продажу

19.01.2023 16:21 Новини
Новий поїзд № 114/113 вирушить у перший рейс зі Львова до Харкова 1 лютого.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці, передає «Слобідський край».

З 1 лютого по непарних числах поїзд вирушатиме зі Львова о 18:06 через Червоноград, Ковель, Вараш, Сарни, Житомир та інші станції, прибуваючи до столиці о 09:28. Прибуття до Харкова через Ворожбу та Суми – о 19:15.

Зворотно по непарних числах з 3 лютого рейс відправлятиметься з Харкова о 06:52, надаючи жителям Харкова, Сум та інших міст ранкове сполучення з Києвом. Зі столиці о 16:00 поїзд рушає до Житомира й далі через Полісся з прибуттям до Львова о 07:04.

Квитки на поїзд уже доступні в застосунку, чат-боті, на booking.uz.gov.ua та в касах вокзалів.

Нагадаємо, Укрзалізниця змінює розклад та маршрут низки поїздів, що курсують на ділянці Кривий Ріг – Нікополь – Запоріжжя, в тому числі і поїзда Харків – Одеса.

Також Укрзалізниця відновила залізничне сполучення з прифронтовим селом Нова Козача Харківської області. З 27 грудня в графік руху приміських поїздів сполученням Дергачі – Цупівка було внесено зміни, а також подовжено до зупинного пункту Нова Козача.

Нагадаємо також, що у Харківській області Укрзалізниця призначила новий потяг та оновила низку маршрутів, що курсували до 24 лютого.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті

Автор: Галина Гришко