У Харківській області функціонує 17 тимчасових переправ. Фото

27.12.2022 14:16 Новини
Упродовж минулого тижня Харківську область сполучили ще двома переправами. Дорожники продовжують забезпечувати логістику в області та працювати на життєво важливих маршрутах.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, передає «Слобідський край».

За словами Олександра Кубракова, в Харківській області зруйновано 25 мостів, через 17 уже є проїзд, там звели тимчасові переправи та встановили тимчасові мости, ще 4 об'єкти – в роботі.

«На автошляхах Харківщини дорожні бригади працюють із середини вересня, за цей час удалося не лише відновити проїзд біля зруйнованих мостів, але й забезпечити проїзд ключовими маршрутами до сусідніх областей та звільнених населених пунктів», – розповів міністр.

Загалом від наслідків ведення бойових дій було розчищено 588 км доріг державного значення та 24 км комунальних вулиць деокупованих міст.

Нагадаємо, минулого тижня фахівці ДП «Дороги Харківщини» відновили ще один зруйнований міст у Харківській області. Зокрема, в селі Мартова Чугуївського району.

Нагадаємо також, що у місті Балаклія тимчасову переправу влаштували через зруйнований автомобільний міст на дорозі по вулиці Жовтнева у напрямку Балаклійської лікарні.

А із середини листопада на автомобільній дорозі Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп‘янськ – КПП «Піски» в селищі Борова  здійснюється рух транспорту в обхід зруйнованого мосту.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті.