Ворог намагається психологічно вплинути на населення Харківщини

14.04.2022 19:20 Новини
Фото: Генштаб ЗСУ Фото: Генштаб ЗСУ
У Генеральному штабі ЗСУ розповіли про оперативну ситуацію в Харківській області станом на 18 годину 14 квітня.

Триває 50 доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. За інформацією Генштабу ЗСУ, окупанти намагаються завершити підготовку до наступальної операції в Східній операційній зоні. Триває нарощування авіаційного угруповання та системи управління військами. Противник продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурних об’єктах та житлових кварталах українських міст та сіл.

На Слобожанському  напрямку окупанти проводять розвідку ймовірних напрямків наступу,  нарощують систему розвідки та медичного забезпечення. Триває поповнення запасів. Окупанти продовжують підготовку до активних дій у районах населених пунктів Слов’янськ та Барвінкове.

Читайте також: Поліція затримала чоловіка, який обікрав своїх краян у Мерефі

Крім того, російські війскові подовжують частково блокувати та обстрілювати місто Харків. У місті Бєлгород вони розгорнули підрозділ інформаційно-психологічних операцій зс рф. Їх мета – збільшення інтенсивності психологічного впливу на армію України та населення Харківської області. У подальшому ворог сподівається на деморалізацію та припинення опору від українського народу.

Нагадаємо, 14 квітня окупанти обстріляли Золочівську громаду Харківської області – поранено двоє дітей.

Автор: Анастасія Хушану