Ворог тероризує Харківщину обстрілами: є загиблі та поранені

26.06.2022 10:10 Новини
Медзаклад у Харкові після обстрілів. Фото: 1654 Медзаклад у Харкові після обстрілів. Фото: 1654
Голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області станом на ранок 26 червня.

Вночі окупанти знову обстрілювали житлові райони Харкова, зокрема Немишлянський та Холодногірський райони. Ворог знищував винятково цивільну інфраструктуру, що свідчить про черговий терор проти мирного населення. Через обстріли горіли балкони квартир багатоповерхівок, автомобілі, гаражі.

– Близько 23-ї години російська ракета влучила у двоповерховий будинок у Холодногірському районі Харкова, двох харків’ян із вибуховими травмами госпіталізували до медичних установ, – повідомив  голова ХОВА.

Також після 00 години в Немишлянському районі окупанти обстріляли лікувальний заклад. Там пошкоджені дах, технічний поверх, операційна на 7-му поверсі та перекриття 6-го поверху в рентген-кабінеті. Постраждалих немає.

По області окупанти обстрілювали Харківський, Ізюмський, Богодухівський і Чугуївський райони. У результаті пошкоджені житлові будинки, горіли господарчі споруди, гаражі та автомобілі.

Загалом за добу по області внаслідок російської агресії сім осіб отримали поранення та госпіталізовані до медичних установ: у Харкові – 3 людини, в Ізюмському районі – 4 особи. У Богодухівському районі, на жаль, загинула жінка 79 років. 

Найгарячішим в області залишається Ізюмський напрямок. Ворог намагається втримати раніше зайняті позиції, але наші Збройні Сили щодня мінусують особовий склад та техніку окупантів. 

 

Автор: Інна Можейко