«З напрямку Ізюма та Лиману існує висока ймовірність наступу ворога на Слов'янськ», – командир батальйону «Карпатська Січ»

10.06.2022 18:43 Новини
Фото: Генштаб ЗСУ, https://espreso.tv/ Фото: Генштаб ЗСУ, https://espreso.tv/
Командир батальйону «Карпатська Січ», що у Харківській області, Олег Куцин повідомив, що окупанти намагаються організувати наступальні дії.

Про ситуацію на передовій Олег Куцин розповів в ефірі телеканалу «Еспресо». За його словами, на Харківському напрямку ситуація залишається напруженою. На ділянці, яку наразі утримує батальйон «Карпатська Січ», ведуться інтенсивні бої. Він додав, що окупанти ведуть обстріли з танків, «градів», а також залучають міномети та артилерію.

За наявною інформацією, ворог також обстрілює населені пункти. Тому ближче до передової людей намагаються евакуювати, але багато мирних жителів усе ще залишаються на лінії вогню.

«З напрямку Ізюма та Лиману існує висока ймовірність наступу ворога на Слов'янськ. Це ми бачимо і за даними розвідданих, і по оперативній ситуації на нашій ділянці фронту. Ворог накопичує сили саме у напрямку Слов'янська і готується найближчими днями до потужного наступу. Те, що наступ готується, я підтверджую і впевнений, що ми їх зустрінемо гідно», – повідомляє командир батальйону «Карпатська Січ».

Автор: Юлія Гнатченко