Авто зі зрубаними деревами без документів затримали у Богодухівському районі

05.04.2021 09:48 Область Online
Автомобіль, який перевозив зрублені дерева без будь-яких дозвільних документів, зупинили поблизу села Олександрівка Харківської області, про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області.

2 квітня вдень правоохоронці Богодухівського районного відділу поліції зупинили біля села Олександрівка Богодухівського району автомобіль ЗІЛ, в якому знаходилися зрубані дуби та клени. Водій ніяких дозвільних документів на деревину не надав.

Крім того, поліцейські встановили місце порубки, де знаходилися 5 чоловіків віком від 30 до 45 років та два легкові авто ВАЗ.  Наразі поліцейські проводять слідчі дії для встановлення причетності чоловіків  до незаконної порубки, вказані авто та чотири бензопили були вилучені. 

Читайте також Жителька Коротича майже півроку зберігала тіло немовляти в сараї

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України.

Згідно із санкцією статті, максимальне покарання передбачає від 3 до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Автор: Вероніка Добриня