Безлюдівка перемогла у двох обласних конкурсах: що отримали

26.12.2023 16:20 Область Online
Реалізація проєкту «Безпечна освіта»/фото: Павло Ярош Реалізація проєкту «Безпечна освіта»/фото: Павло Ярош

Безлюдівська селищна рада Харківської області перемогла у конкурсах «Разом в майбутнє» та «Ефективна медицина в громаді». 

Про це  кореспондентці медіа «Слобідський край» повідомили у Безлюдівській селищній раді. Як розповіла начальниця відділу освіти Безлюдівської селищної ради Вікторія Павленко, в межах реалізації проєкту «Безпечна освіта» проведено ремонтно-будівельні роботи частини підвального приміщення у Васищевському ліцеї. 
 
Придбано техніку та меблі: інтерактивну дошку, конвектор, мультимедійний проектор, акустичну систему, телевізор, ноутбук, генератор, парти, стільці, лавки для укриття, вогнегасники, вішалки, модульні туалетні кабіни. Для 250 учнів створені належні умови для офлайн-навчання. Бюджет проєкту «Безпечна освіта» склав 1 506,1 тисяч гривень, з яких 753 тисячі гривень (50 %) виділені з обласного та 753 тисячі гривень – з місцевого бюджетів.

Крім цього, в межах реалізації проєкту «Безбар’єрний доступ», зроблені три інклюзивні входи до Центру первинної медичної допомоги № 3 Харківського району, облаштовані 2 пандуси. Бюджет цього проєкту склав 920,4 тисячі гривень, з яких 634,5 тисячі (68,9 %) виділені з обласного бюджету, а 285,9 тисячі  гривень – з місцевого.

Реалізація проєкту «Безбар’єрний доступ»/фото: Павло Ярош

Приведено до безбар’єрного інклюзивного стану входи до лікарні та облаштовано пандуси/фото: Павло Ярош

Ми писали, що у КНП «Медичний центр «Здоров’я+» Солоницівської селищної ради передали накопичувальні акумулятори, а також медзаклад отримав відеоендоскопічний комплекс.