Борівщина з газом: газопостачання відновлено для 3500 родин

20.10.2022 19:11 Область Online
У Харківській області триває відбудова газорозподільної системи, зруйнованої окупантами.

Жителі окупованої Борової та прилеглих сіл через постійні обстріли понад півроку залишались без газу, повідомили у пресслужбі ХОВА.

«Ворог зруйнував газопроводи високого тиску, прострілював обладнання та руйнував будівлі газорегуляторних пунктів. Після звільнення громади фахівці «Харківгазу» відбудували газогони та повернули природний газ для понад 3500 родин селища Борова, сіл Новоплатонівка, Загризове, Підлиман, Першотравневе», – йдеться у повідомленні.

Загалом за день до газу підключено понад 4000 будинків деокупованих громад Ізюмщини, Чугуївщини, Борівщини, Балаклійщини.

Нагадаємо, на деокупованій території Борівської громади Харківської області знову працює поліція. У громаді працюють правоохоронці сектора поліцейської діяльності № 1 Ізюмського районного управління поліції. З 13 жовтня у Боровій у тестовому режимі працює пересувне відділення Укрпошти.

Нагадаємо також, що фахівці АТ «Харківгаз» підключили газ у 15 тисяч будинків Красноградського району Харківської області, які залишились без газопостачання на минулих вихідних.