Чоловік побачив, як ґвалтують його дружину, й поранив кривдника ножем

15.10.2019 10:47 Область Online
Обом чоловікам загрожує тюремне ув’язнення.

Вночі 13 жовтня до чергової частини Шевченківського відділення поліції Куп’янського району звернулася жінка із заявою про зґвалтування.

Правоохоронці встановили, що потерпіла перебувала в кафе, розташованому неподалік від її дому. Заявниця разом із чоловіком відпочивали у компанії друзів.

Близько першої години ночі жінка вирішила піти додому, але чоловіку про це не повідомила. Біля будинку її наздогнав невідомий і почав ґвалтувати.

Чоловік потерпілої, повертаючись додому, почув крики дружини про допомогу. За інформацією главку поліції, він схопив кривдника, ударив його по голові та наніс кілька ударів ножем у пах, а потім втік з місця злочину.

25-річного нападника на жінку із сильною кровотечею було госпіталізовано до районної лікарні, а 27-річного чоловіка потерпілої затримано.

Слідчим інформацію за вказаним фактом було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку потерпілої загрожує до 8 років за ґратами, а кривднику жінки — 5. Після лікування та результатів експертиз останньому буде повідомлено про підозру в скоєнні зґвалтування.

Читайте також: Монумент Захисникам України відкрито у Харкові

Андрій Соха