ЦНАП з’явиться в селі під Харковом

22.12.2018 09:03 Область Online
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
В Дергачівському районі скоро відкриється Центр надання адміністративних послуг.

Цьогоріч у селі Малі Проходи Дергачівського району реконструювали будівлю, де розміститься сільська рада та Центр надання адміністративних послуг. Тут замінили комунікації, відремонтували фасад, вхідні групи та внутрішні приміщення. Роботи вже завершені, й скоро ЦНАП розпочне надавати послуги людям. Про це повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації. 

Також на території Проходівської сільради провели ремонти декількох доріг, реалізували проект «Енергія світла», капітально відремонтували приміщення Великопроходівського ліцею, розпочали будівництво медичної амбулаторії та встановили новий дитячий майданчик.

З роботами, що проведені в селі Малі Проходи, ознайомились під час робочої поїздки на Дергачівщину голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична та народний депутат, представник Президента України у Верховній Раді Ірина Луценко. Керівник області запевнила, що наступного року роботи з відновлення триватимуть.

– Наступного року заплануємо ще більше. Обов'язково виділятимемо кошти на ремонти, зміцнення інфраструктури, будівництво нових об'єктів. Щоб громада мала нормальні якісні умови для життя та розвитку. Пріоритетом у 2019 році залишатиметься гуманітарна сфера – продовжимо ремонтувати лікарні, школи, відкривати дитячі садки. Звичайно, ремонтуватимемо дороги, тому що з ними – проблема по всій області, – сказала Юлія Світлична.

Також очільниця ХОДА зустрілася з місцевими жителями, які порушили кілька питань – необхідність провести ремонт у багатоквартирному житловому будинку та продовжити відновлювальні роботи у Великопроходівському ліцеї. Юлія Світлична запевнила, що ці питання будуть підтримані на обласному рівні.

 Читайте також: В Ізюмській школі осучаснили навчання та відпочинок для дітей