Де на Харківщині ремонтували дороги — ПЕРЕЛІК

03.08.2020 13:47 Область Online
Фото: Слово і Діло Фото: Слово і Діло
З початку року на дорогах державного значення області бригади ліквідували більше 200 тисяч квадратних метрів ямковості.

Про це повідомили в Службі автомобільних доріг в Харківській області. Серед напрямків, де працювали дорожники — дорога Київ-Харків-Довжанський. Тут бригади працювали в районі Валок та Пісочину. Ліквідовували ямковість й на окружній дорозі Харкова в районі перетину з автодорогою Харків-Вовчанськ.

Також ремонт провели в районі сіл Веселе та Куньє на шляху Харків-Зміїв-Балаклія-Гороховатка та в районі сіл Тихопілля та Мечебилове на автодорозі /М-18/-Сахновщина-Ізюм-Куп’янськ-КПП «Піски». Також ямки латали в районі села Піщанка на дорозі Полтава-Красноград та в районі сіл Червона Хвиля й Плоске на шляху Чугуїв-Печеніги-Великий Бурлук.

Бригади працювали на дорогах Гусарівка-Грушуваха (в районі села Петрівське), Дергачі-Козача Лопань (в районі Дергачів) та Харків-Золочів-КПП «Олександрівка» (в районі Дергачів та селища Золочів).

Біля міста Вовчанськ дорожники ремонтували шлях Харків-Вовчанськ-КПП «Чугунівка», в районі села Травневе та Кегичівки — дорогу Зачепилівка-Кегичівка-Старовірівка.

Читайте також: Нові випадки коронавірусу виявили в шістьох районах Харківщини

Окрім цього, ремонти тривали у районі села Плетенівка на дорозі Вовчанськ-КПП «Плетенівка», в районі селища Кегичівка та села Нова Парафіївка на шляху Кегичівка-Сахновщина, в районі Великого Бурлука до дорозі Приколотне Великий Бурлук-Дворічна.

На автошляху Коломак-Шелестове-Колонтаїв бригади працювали в районі сіл Шелестове та Рябоконеве, на дорозі  Пересічне-Березівські Мінводи - в районі села Курортне.