Дорожники привели до ладу дорогу поблизу Балаклії

20.04.2023 11:12 Область Online
Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

Робота з відновлення доріг у Харківській області триває. Зокрема, днями шляховики забезпечили проїзд дорогою до міста Балаклія.

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

19 квітня підрядні організації проводили роботи на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка поблизу міста Балаклія, де дорожники влаштували вирівнюючий шар із асфальтобетонної суміші.

Було зроблено ямковий ремонт, поверхневий водовідвід механізованим способом та прибрано сміття з проїзної частини ще на 8 автошляхах. Окрім того, тривають роботи з відновлення зруйнованих штучних споруд. Наразі в Харківській області з 25 зруйнованих штучних споруд функціонує 22 тимчасові переправи.

Відновлення доріг, Харківська область

Ремонт доріг у Харківській область

Нагадаємо, 2 березня відновили автобусне сполучення між Балаклією і Савинцями. Автобус курсував між населеними пунктами щовівторка та щоп‘ятниці. Раніше у місті Балаклія відновили автобусне сполучення із селом Пришиб, розташованим за 11 кілометрів від міста.

Більше новин Балаклія та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Автор: Владислава Ткаченко