Футболісти з Нової Водолаги змагатимуться за нагороду Неймара в Бразилії

20.07.2018 16:08 Область Online
Фото: YouTube Фото: YouTube
Глобальний футбольний турнір, засновник якого є зірка світового футболу, капітан національної збірної Бразилії Неймар, розпочався у Бразилії. Однією з команд, які позмагаються за футбольний титул, є команда «KVADR» з Нової Водолаги.

Нововодолажці Роман Ольховський, Ігор Шишка, Володимир Гармаш, Юрій Петренко, Іван Литвинов, Юрій Сагайдачний та Сергій Малишко 18 липня вилетіли до Бразилії, де візьмуть участь у світовому фіналі Neymar Jr's Five. Про це повідомили на сайті Нововодолазької селищної ради.

Фото: Нововодолазька селищна рада

Neymar Jr's Five — глобальний футбольний турнір п'ять на п'ять, який об'єднує понад 125 000 гравців з 59 країн світу з шести континентів.

За правилами, кожен матч триває 10 хвилин, воротаря немає, а всякий раз, коли команда забиває гол, противник втрачає гравця. Цього року турнір відкритий для команд з п'яти-семи гравців у віці від 16 до 25 років. У кожній команді також допускається не більше двох гравців старше 25 років.

Світовий фінал розпочнеться у п'ятницю, 20 липня, на груповому етапі з національними чемпіонами з 59 країн. Кращі команди пройдуть до етапу на вибування в суботу та далі змагатимуться у фінальних частинах турніру.

За результатами жеребкування, яке відбулося 19 липня, команда «KVADR» потрапила до групи «К», де зустрінеться з командами з Південно-Африканської Республіки, Маврикії, Алжиру та Мальдівської Республіки.

Нового світового чемпіона визначать 20-21 липня. Нагородження команди-переможця проведе сам засновник турніру, зірка світового футболу, капітан національної збірної Бразилії Неймар да Сілва Сантус Жуніор.

Трансляцію фіналу турніру Neymar Jr's Five можна подивитися тут.

Читайте також: У Пісочині відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям

Автор: Марина Проценко