Майже в ста школах Харківської області ввели «карантин»

12.02.2020 13:39 Область Online
Фото: vesti.ua Фото: vesti.ua
Станом на 12 лютого в 94 школах регіону (повністю або частково) скасовані заняття через високу захворюваність на грип та ГРВІ. Всього захворіло шість тисяч дітей.

Цього тижня, а саме 13 лютого, до навчання повернуться учні одного класу навчального закладу Куп'янська і одна школа Чкаловської ОТГ.

У більшості шкіл, які наразі закриті на «карантин», навчальний процес призупинений до 14 лютого. Так з наступного понеділка, 17 лютого, навчальний процес повинен відновитися в школах Близнюківського (чотири школи і дві філії), Куп'янського (дві школи повністю і одна частково), Зміївського (23 школи і п'ять філій), Вовчанського (дві школи) та Барвінківського (п'ять шкіл і одна філія) районів. Також до 14 лютого триватиме «карантин» і в шести ОТГ області — Лозівській (усі 23 школи і шість філій), Чкаловській (одна школа), Коломацькій (всі три школи), Оскільській (одна школа), Роганській (одна школа) та Циркунівській (одна школа).

Читайте також: У тринадцяти районах Харківщини перевищено епідпоріг на грип і застуду

До 17 лютого на «карантин» закрито по одній школі у Дворічанському, Великобурлуцькому, Кегичівському та Куп'янському (два класи) районах. Ще пізніше до занять повернуться школярі Вовчанського району. Там у двох школах «карантин» триватиме до 19 лютого, а ще в одній — до 21 лютого.

У Харкові на «карантин» закриті ліцей «Рятувальник» (до 14 лютого) і санаторна школа № 11 (до 16 лютого).