Місцеві дороги ремонтували у 19 районах Харківщини

21.05.2020 08:00 Область Online
Фото: ДП Дороги Харківщини Фото: ДП Дороги Харківщини
Минулого тижня дорожники ліквідували майже 24 тисячі м2 ямковості.

За інформацією ДП «Дороги Харківщини», щодня на місцевих дорогах області працює від 33 до 39 дорожніх бригад. У Богодухівському районі дорожники працювали на дорозі Богодухів – Валки – Нова Водолага, у Дергачівському – на під'їзді до села Слатине та Караван, а також на шляху Золочів – Козача Лопань, Дергачі – Дворічний Кут, Дергачі – П'ятихатки.

Ямковий ремонт провели на дорозі Бірки – Липкуватівка, Зміїв – Мохнач та Стара Гнилиця – Лиман – Нижній Бишкин у Зміївському районі.

Ремонтували в області й місцеві дороги Кам'яна Яруга – Введенка – Тернова, під'їзд до селища Чкаловське в Чугуївському районі.

У Харківському районі ямковий ремонт провели на дорогах Липці – Тернова, Буди – Бедряги – Бистре, Буди – Коротич, а також під'їзд до селищ Коротич, Елітне та села Лизогубівка.

У Нововодолазькому районі бригади працювали на напрямку від автодороги Нова Водолага – Сосонівка – Караван до автодороги Палатки – Старовірівка, а також на під'їзді до села Просяне.

На Вовчанщині ремонтували три дороги місцевого значення. Це Старий Салтів – Гонтарівка, Вовчанськ – Стариця та Старий Салтів – Приколотне. На Лозівщині ямковий ремонт проводили на напрямку Герсеванівка – Смирнівка, Панютине – Стара Володимирівка та на під'їзді до села Українське.

Також шляховики працювали на дорозі Сахновщина – Великі Бучки – /М-18/ та Красна Гірка – Лигівка – Олійники (Сахновщинський район); на під'їзді до села Єфремівка (Первомайський район); на дорозі Коломак – /М-03/ через Різуненкове (Коломацький район); на дорозі Валки – Мельникове – Миколо-Комишувата – /М-18/ (Валківський район).

Читайте також: Ямковий ремонт на Харківщині: де працювали бригади

У Дворічанському районі робота тривала у напрямку шляху Мальцівка – Тополі. У Зачепилівському районі бригади працювали на дорозі Малий Орчик – Залінійне, у Краснокутському – на дорозі Валки – Пархомівка, у Золочівському – на шляху Олександрівка – Лютівка – Лемішине.

Окрім цих доріг, ремонти проводили у Шевченківському (Шевченкове – Безм'ятежне), в Ізюмському (Ізюм – Оскіл) та Куп'янському (Куп'янськ – Кругляківка) районах.