На будівництві спортмайданчика у Зачепилівці вкрали 300 тисяч гривень

29.12.2020 12:51 Зачепилівка
Будівництво майданчика для мініфутболу в Зачепилівці Харківської області розпочалося ще в 2018 році і не завершено досі.

Слідчі Первомайської місцевої прокуратури повідомили про підозру директору фірми, що займалася будівництвом майданчика зі штучним покриттям для мініфутболу у Зачепилівці. Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2018 року між Зачепилівською селищною радою та товариством з обмеженою відповідальністю було укладено договір підряду. Згідно з документом, ТОВ зобов’язувалося виконати будівельно-монтажні роботи з будівництва майданчика.

Як розповів керівник Первомайської місцевої прокуратури Сергій Сотник, директор ТОВ в актах приймання завищив обсяги виконаних робіт і таким чином заволодів бюджетними коштами на суму майже 300 тисяч гривень.

Наразі директору фірми загрожує вісім років ув'язнення років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

– Футбольний майданчик знаходиться на площі селища, поблизу школи. Діти там уже бігають, але майданчик ще недороблений. Там є тільки штучне покриття, а огорожі та футбольних воріт немає, – зазначила в коментарі «СК» очільниця Зачепилівської територіальної громади Олена Петренко.

При цьому голова громади уточнила, що правоохоронці вилучили всі документи щодо цього майданчика із селищної ради ще до того, як вона очолила її. Нагадаємо, Олена Петренко перемогла у виборах на посаду голови Зачепилівської селищної ради 25 жовтня 2020 року.

Читайте також: У пожежах на Харківщині загинули чотири людини

Автор: Андрій Соха