На Харківщині запровадять комендантську годину на півтори доби: доповнено

20.08.2022 21:41 Область Online
На День Незалежності комендантська година триватиме довше ніж зазвичай.

З 22 серпня комендантська година на Харківщині триватиме з 19:00 до 7:00 наступного дня. Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов.

– А протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. Просимо з розумінням поставитися до таких заходів та підготуватися до перебування вдома та укриттях – це наша безпека, – йдеться у повідомленні.

У час комендантської години заборонено перебувати в громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом. 

– День Незалежності – це про наше ДНК. Це те, що ми захищали, захищаємо й будемо захищати. Не дамо ворогу шансів на жодні провокації. Тому у свято нашої незалежності будемо максимально пильними, – зазначив начальник ХОВА.

У ХОВА пояснили, що в Харкові й Харківській області, які постійно обстрілює рф, є загрози посилення провокацій, і останній тиждень посилених обстрілів про це свідчить. 

Щоб  не дати ворогу шансів на жодні провокації, начальник ОВА запровадив посилення та збільшення тривалості комендантської години. 

Крім того, впродовж цих днів буде вжитий комплекс заходів безпеки, спрямований на підвищення обороноздатності області й міста.

У Харківській області змінюється час комендатської години

Автор: Анастасія Хушану