На Куп'янщині відкрили другий за рік скейт-майданчик та побудували тротуар

25.11.2020 15:07 Куп’янськ
У рамках обласного конкурсу «Разом в майбутнє» у Куп'янську та Ківшарівці Харківської області відкрили два мініпроєкти.

Зокрема, 20 листопада у Куп'янську відкрили реалізований мініпроєкт «Молодь діє» обласного конкурсу розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє». На подвір’ї гуртожитку, розташованого на проспекті Конституції, 60, облаштували територію та змонтували сучасний скейт-майданчик. До речі, це вже друге місце для розвитку екстремальних видів спорту в Куп'янську. Перший ролердром був відкритий минулого року в міському парку.

На капітальний ремонт спортивного майданчика з улаштуванням скейт-парку було витрачено близько 300 тисяч гривень, з них половина – кошти обласного бюджету, близько 134 тисяч гривень –  Куп’янської міської ради, та майже 15 тисяч гривень – конкурсантів та підприємств-партнерів.

Читайте також: Обласна виборча комісія зареєструвала ще 17 депутатів облради

Як зауважив заступник міського голови Сергій Овсянніков, на заваді вчасному відкриттю скейт-майданчика став карантин.

 – Складність проведення процедур закупівель в умовах карантину відстрочила відкриття проєкту майже на півроку, але отриманий результат є вартим очікування, – наголосив він.

Крім того, в рамках конкурсу «Разом в майбутнє» створені більш комфортні умови для мешканців Ківшарівки. У другому мікрорайоні облаштували новий тротуар, який веде до зупинки громадського транспорту, та установили освітлення.

На це було витрачено близько 300 тисяч гривень, з яких половина – кошти обласного бюджету, майже 135 тисяч гривень – з міського бюджету та 15 тисяч гривень зібрав конкурсант – ОСББ «Ківшарівка-70».

Читайте такожМедики «швидкої» з Борової вперше прийняли пологи в дорозі

 

Автор: Тамара Кіч