На Харківщині подорожчає проїзд у автобусах

28.01.2021 16:58 Область Online
Один з найбільших перевізників у Харківській області повідомив, що з 1 лютого вартість автобусних квитків у середньому зросте на 2 гривні.

За кілька днів, з 1 лютого, на Харківщині подорожчає проїзд у автобусах підприємства «Авто-ОВІ». Автобуси зазначеного підприємства курсують у Харкові, передмісті та в області, також мають маршрути в сусідні регіони – на Сумщину та Полтавщину. Оголошення про підвищення вартості проїзду з’явилися в автобусах. 

Як зазначив «СК» директор автопідприємства «Авто-ОВІ» Валерій Дробушко, вартість квитків у середньому підвищиться на 2 гривні.

–- Ми і так два роки не підвищували ціни на проїзд. Наразі в нашій компанії найнижчий тариф на Харківщині – десь 50-60 копійок за кілометр. Виходить парадокс їхати з передмістя дешевше, ніж по Харкову. Тож з 1 лютого кожен кілометр подорожчає на 10 копійок, – пояснив директор підприємства. – Передмістя особливо не подорожчає. Більше зросте квиток на довгі маршрути Харків – Вовчанськ (80 км), Харків – Первомайський (понад 100 км). На довгих маршрутах вартість квитка зросте десь на 5-6 гривень. У середньому ж ціни на квитки зростуть на 2 гривні.

Читайте також: У Валках та Богодухові закінчують ремонтувати лікарні – ФОТО

Автор: Андрій Соха