На яких дорогах Харківської області тривають ремонтні роботи

31.08.2020 12:45 Область Online
фото kh.ukravtodor.gov.ua фото kh.ukravtodor.gov.ua
З початку року ліквідували понад 250 тисяч квадратних метрів аварійної ямковості.

На дорогах державного значення Харківщини триває ямковий ремонт. Як повідомляють на сайті Служби автомобільних доріг у Харківській області, з 21 по 28 серпня дорожні бригади залатали 10,1 тисячі квадратних метрів аварійних ділянок.

Роботи виконувались на таких дорогах: у районі села Куньє на автошляху Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка; в районі смт Сахновщина, в районі перетину з автомобільною дорогою Мерефа – Лозова – Павлоград, у районі села Мечебилове – це дорога /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски».

Працювали ремонтники в районі села Леськівка на дорозі Суми – Краснопілля – Богодухів; у районі селища Близнюки у напрямку Лозова – Близнюки – Барвінкове та в районі селища Великий Бурлук на автошляху Приколотне – Великий Бурлук – Дворічна.

Також ямки латали в районі міста Дергачі, в районі смт Слатине, в районі смт Козача Лопань на дорозі Дергачі – Козача Лопань; у районі смт Білий Колодязь на дорозі Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» та в районі села Максимівка у напрямку Золочів – Максимівка.

Виконувався ямковий ремонт у районі смт Кегичівка на автошляху Кегичівка – Сахновщина; в районі смт Зачепилівка – це дорога Наталине – Зачепилівка – Перещепине та в районі села Колонтаїв на межі Харківської області – Краснокутськ – Богодухів.

Крім цього, дорожники ліквідували ямки в районі села Серго, в районі смт Кегичівка, в районі села Медведівка у напрямку  Зачепилівка – Андріївка – Кегичівка – Старовірівка; в районі села Шелестове на дорозі Коломак – Шелестове – Колонтаїв та в районі сіл Семенівка і Гусарівка на автошляху Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка.

Читайте також Село у Харківській області на тиждень залишиться без газу