Новий сміттєвоз придбали у Безлюдівській громаді

19.01.2024 16:50 Область Online
Фото: Павло Ярош Фото: Павло Ярош

Для потреб комунального підприємства КП Безлюдівської селищної ради «Котлярівське»  придбано новий сміттєвоз марки JAC N350 вартістю 5 950 000 гривень коштом селищного бюджету.

Про це  кореспондентці медіа «Слобідський край» розповіли в Безлюдівській селищній раді. Спецавтомобіль із заднім завантаженням призначений для збору твердих побутових відходів, механізованого завантаження відходів до кузова, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Як розповів перший заступник Безлюдівського селищного голови Юрій Світличний, придбання сміттєвоза було вкрай необхідним, адже старий  невеликий і з роботою по всій громаді не справлявся. Придбаний спецавтомобіль вдвічі більший старого: об’єм кузова – 20 кубічних метрів. Також він із заднім забором, що дозволить робити подворовий вивіз сміття. Спецавтомобіль допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами та сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану на території Безлюдівської селищної ради.

Раніше ми писали, що через повномасштабне вторгнення росії перед громадами Харківської області постало багато викликів. З чисельними проблемами зіткнулася й Безлюдівська громада. Але незважаючи на це, громада допомагає ЗСУ, приймає ВПО та відновлює розбиті будинки.

Автор: Надія Янінович