Окупаційна армія обстріляла п'ять районів Харківщини: є загиблий

02.09.2022 10:00 Область Online
Військові рф обстріляли Харківський, Богодухівський, Ізюмський, Чугуївський та Красноградський райони області.

Про це повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. У Харківському районі внаслідок обстрілу загинув 63-річний чоловік. В Ізюмському районі госпіталізували трьох жінок 47, 66 та 39 років. Окрім того, через обстріли були пошкоджені домівки, виникали пожежі на відкритих територіях.

За уточненою інформацією Генштабу ЗСУ, на Харківському напрямку окупанти з танків, ствольної та реактивної артилерії обстрілювали райони населених пунктів Уди, Руські Тишки, Черкаські Тишки, Питомник, Великі Проходи, Старий Салтів, Петрівка, Перемога, Дементіївка, Пришиб. А також завдали авіаційних ударів у районах населених пунктів Шестакове, Байрак, Руські Тишки та Веселе.

Також цієї ночі під удар окупантів потрапив Холодногірський район міста Харкова. Дві ракети влучили в землю, пошкоджені приміщення, зокрема спорткомплекс та автомобілі.

Обстріл Харкова 1-2 серпня

– Унаслідок ранкового обстеження території в Холодногірському районі поліція говорить про приліт ракети С-300. Крім чотирьох автомобілів, пошкоджено два інфраструктурні об'єкти. Про жертв інформації немає, – повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

Харківська обласна прокуратура вже розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Обстріли Холодногірського району у Харкові

Обстріли Холодногірського району у Харкові

Обстріли Холодногірського району у Харкові

Обстріл Холодногірського району

Обстріл Холодногірського району

Олег Синєгубов зауважив, що в Куп'янському районі ЗСУ успішно знищили склад з паливно-мастильними матеріалами. Наразі кількість знищеної техніки та особового складу уточнюється.

Автор: Анастасія Хушану