Пішов у магазин і не повернувся: на Харківщині розшукують дитину – ОНОВЛЕНО

27.08.2020 11:03 Область Online
фото hk.npu.gov.ua фото hk.npu.gov.ua
У Нововодолазькому районі пропав хлопчик.

Максим Левченко, 2008 року народження, мешканець села Станичне Нововодолазького району, пропав уранці 26 серпня. Він о 9.00 пішов у магазин і не повернувся.

Його прикмети: зріст 140-150 см, худорлявий, з русявим коротким волоссям та ластовинням на обличчі, на спині багато родимок. Був одягнений у червону футболку та чорні бриджі.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження дитини, просять повідомити до Нововодолазького відділення поліції за телефонами: 0574042002, 0505858585.

ОНОВЛЕНО
Зниклого у Нововодолазькому районі хлопчика знайшли, з ним усе гаразд. Про це повідомили правоохоронці. За словами матері Максима, до цього подібних випадків не було, і дитина ні з ким не сварилася. Спочатку родичі шукали підлітка самостійно, потім звернулися до працівників поліції. Як стало відомо зі слів хлопчика, він пішов у магазин, але по дорозі загубив гроші. Додому він повертатись не хотів, бо боявся, що його будуть сварити, тому весь день блукав селом, а ввечері почав ховатися у посадці. Місцеві мешканці під час пошуків дитини знайшли загублені гроші та передали працівникам поліції. 

Поліцейські провели з хлопцем профілактичну бесіду та повернули дитину додому. 

Читайте також На Харківщині медики врятували пенсіонера, у якого зупинилося серце