Протягом доби окупанти обстріляли чотири райони Харківщини: трьох людей ушпиталили

13.08.2022 11:30 Область Online
Протягом доби ворог завдавав ударів по Харківському, Чугуївському, Богодухівському та Ізюмському районах Харківської області та місту Харкову.

Як повідомив  начальник ХОВА Олег Синєгубов, уночі зафіксували два удари по Харкову. В Слобідському районі ракета, попередньо С-300, ударила в тротуар біля коледжу. Вибуховою хвилею пошкодило будівлю.

У Немишлянському районі ракета вдарила в газон перед готельно-ресторанним комплексом. Пошкоджено тролейбуси, легкові авто, вибиті шибки в будинках. Жінкам 74 та 50 років медики надали допомогу на місці.

Протягом доби ворог обстрілював Харківський, Чугуївський, Богодухівський та Ізюмський райони. Під удари окупантів потрапили  населені пункти  Велика Бабка, Баранівка, Андріївка, Циркуни, Слатине. Пошкоджені будинки та господарчі споруди.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби госпіталізували трьох цивільних. У Харківському районі було поранено чоловіка 56 років. У Богодухівському – жінка 84 років та 13-річний хлопець, він у важкому стані.


 Поліція опрацювала 15 фактів руйнувань помешкань та інших об’єктів на території регіону внаслідок обстрілів і пожеж. 

Автор: Інна Можейко