Протягом квітня у 147 будинках громад Харківщини тимчасово вимикатимуть газ: що відомо

02.04.2024 13:52 Область Online
Фото ілюстративне Фото ілюстративне

Протягом квітня у Харківській області пройде техобслуговування газогонів, яке супроводжуватиметься тимчасовим припиненням газопостачання.

Про це пише «Слобідський край» з посиланням на Харківську філію «Газмережі».

Техобслуговування газогонів у квітні пройде у 147 будинках 18 громад області: Богодухівській, Лозівській, Дергачівській, Золочівській, Ізюмській, Солоницівській, Зміївській, Первомайській, Пісочинській, Роганській, Балаклійській, Новопокровській, Красноградській, Шавченківській, Нововодолазькій, Печенізькій, Чугуївській та Чкаловській.

Перевірка газових мереж житлових будинків супроводжується тимчасовим припиненням газопостачання.

Про дати та час проведення робіт можна дізнатися через інформаційні матеріали, розміщені біля вашого під’їзду. Адреси будинків, де проводитиметься техобслуговування, також розміщено на сайті Харківської філії «Газмережі».

Загалом протягом 2024 року Харківська філія «Газмережі» проведе технічне обслуговування газових мереж загального користування у 1652 багатоквартирних будинках.

Нагадаємо, що в Ізюмському районі відновлено газопостачання двом тисячам абонентів, яким воно було припинено 27 березня після обстрілів окупантів.

Також у Куп’янській громаді відновили подачу енергоресурсу до багатоквартирних будинків. Відновлювальні роботи будинкових комунікацій проведені протягом однієї доби після прильотів по житлу людей.

Автор: Валерія Ткаленко