Ремонт доріг: де у Харківській області працювали бригади

26.08.2020 11:45 Область Online
фото kh.ukravtodor.gov.ua фото kh.ukravtodor.gov.ua
З початку року ліквідували вже понад 240 тисяч квадратних метрів ямковості.

Дорожні бригади не припиняють ремонтувати дороги державного значення. За інформацією Служби автомобільних доріг у Харківській області, за тиждень, з 14 серпня по 21 серпня, ліквідували 12,9 тисячі квадратних метрів ямок, усього ж з початку року залатали 242 тисячі квадратних метрів аварійних ділянок.

Ямки ліквідували в районі села Шарівка на автодорозі Київ – Харків – Довжанський, у районі селища Савинці, в районі села Веселе, в районі села Куньє у напрямку Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка.

Працювали бригади в районі смт Сахновщина, в районі перетину з автомобільною дорогою Мерефа – Лозова – Павлоград на автошляху  /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски».

Велися роботи в районі села  Леськівка на автодорозі Суми – Краснопілля – Богодухів, у районі Чугуєва, в районі села Червона Хвиля, в районі села Плоске (дорога  Чугуїв – Печеніги – Великий Бурлук).

Також заливали ямки на дорогах Лозова – Близнюки – Барвінкове (в районі селища Близнюки), Приколотне – Великий Бурлук – Дворічна (в районі селища Великий Бурлук), Дергачі – Козача Лопань (у районі смт Козача Лопань), Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» (в районі Вовчанська, в районі селища Білий Колодязь).

Крім того, працювали дорожники на автодорогах Золочів – Максимівка (в районі села Максимівка), Кегичівка – Сахновщина (в районі селища Кегичівка), Старий Мерчик – Мурафа – Краснокутськ (у районі села Першотравневе, в районі села Мурафа), на межі Харківської області – Краснокутськ – Богодухів (у районі села Любівка).

Ямковий ремонт робили в районі смт Кегичівка та в районі села Медведівка на дорозі Зачепилівка – Андріївка – Кегичівка – Старовірівка, в районі села Шелестове на дорозі  Коломак – Шелестове – Колонтаїв та в районі Балаклії на автошляху Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка.

Читайте також На яких дорогах області триває ремонт – СПИСОК