Ремонт доріг: де у Харківській області працюють бригади

21.09.2020 12:30 Область Online
фото kh.ukravtodor.gov.ua фото kh.ukravtodor.gov.ua
Протягом тижня ліквідували понад 14 тисяч квадратних метрів аварійних ділянок.

Служба автомобільних доріг продовжує ремонтувати дороги державного значення на Харківщині. За тиждень, з 11 по 18 вересня 2020 року, бригади дорожників ліквідували 14,6 тисячі квадратних метрів аварійної ямковості. Для цього протягом тижня працювало сім асфальтобетонних заводів ДП «Харківський облавтодор» – Балаклійський, Будянський, Великобурлуцький, Зачепилівський, Куп’янський, Лозівський та Нововодолазький. Усього з початку року залатали 287 тисяч квадратних метрів ямок.

Ремонтні роботи виконувались на таких автошляхах:

Дорога Київ – Харків – Довжанський, бригади працювали в районі міста Валки, в районі селища Рогань, в районі міста Чугуїв.

Дорога /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП «Піски» – латали ямки  в районі села Вільне, в районі селища Сахновщина, в районі перетину з автомобільною дорогою Мерефа – Лозова – Павлоград, у районі села Мечебилове, в районі села Степок, в районі села Гороховатка, в районі села Пристін, у районі селища Дворічна, в районі села Тавільжанка.

Працювали ремонтники на автодорозі Суми – Краснопілля – Богодухів у районі села Леськівка; на автошляху Харків – Золочів – КПП «Олександрівка» в районі міста Дергачі та в районі селища Золочів.

Латали ямки на дорозі Лозова – Близнюки – Барвінкове в районі села Бурбулатове; у напрямку Дергачі – Козача Лопань у районі міста Дергачі, в районі селища Прудянка.

Також ліквідували ямки на автошляхах: Харків – Вовчанськ – КПП «Чугунівка» в районі міста Вовчанськ, у районі селища Білий Колодязь; Золочів – Максимівка в районі селища Золочів, у районі села Максимівка; Наталине – Зачепилівка – Перещепине в районі селища Зачепилівка, в районі села Сомівка, в районі села Зіньковщина.

Бригади також виконували роботи на дорогах: межа Харківської області – Краснокутськ – Богодухів у районі села Колонтаїв; Зачепилівка – Андріївка – Кегичівка – Старовірівка в районі села Слобожанське, в районі села Медведівка; Коломак – Шелестове – Колонтаїв в районі села Шелестове, в районі села Колонтаїв.

Ямки заливали у напрямках: Приколотне – Великий Бурлук – Дворічна в районі селища Великий Бурлук, у районі села Андріївка; Пересічне – Березівські Мінводи в районі села Курортне; Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка в районі селища Шевченкове, в районі села Семенівка.

Крім ліквідування ямок, також виконувались роботи з експлуатаційного утримання: бригади фарбували та ремонтували огородження, встановлювали знаки, проводили монтаж залізобетонних водовідвідних лотків та наносили дорожню розмітку.

Читайте також Школярам Близнюківщини проводять уроки на вулиці - Фото

Джерело: Укравтодор
Автор: Олеся Скачко