Рік викликів і здобутків: як у Циркунівській громаді ремонтують дороги та встановлюють вуличне освітлення

09.12.2021 08:50 Область Online
Фото: decentralization.gov.ua Фото: decentralization.gov.ua
У Циркунівській сільській громаді Харківської області проаналізували рік, що закінчується.

Очільник Циркунівської територіальної громади Микола Сікаленко:

– Для нашої громади головним викликом 2021 року стала проблема політичного плану. На жаль, робота сільської ради часто була заблокованою. Депутати розділилися на дві рівні частини, які з багатьох питань не могли дійти згоди. Саме через це в нашій громаді досі не призначено секретаря ради, досі працює колишній склад виконкому. Але наразі ми доходимо згоди, і я сподіваюся, що робота врешті-решт налагодиться.

Але навіть у такій ситуації ми зуміли багато зробити. Наприклад, за рік бюджет нашої громади зріс із 67 мільйонів до 100 мільйонів гривень.

Читайте також: Рік викликів і здобутків: як у Краснокутській громаді ремонтують дороги і водогони та створюють віддалені ЦНАПи

Також серед цьогорічних досягнень – роботи з благоустрою. Побудовано багато доріг. Зокрема, завершено капітальний ремонт частини дороги по вулиці Горького, закінчено капітальний ремонт вулиці Зарічанської. Ці проєкти реалізовано в рамках «Великого будівництва». Закінчується ремонт ангара спортивного комплексу, де замінили підлогу, опалення та освітлення. Встановлено освітлення на більш ніж 15 вулицях.

У Руських Тишках проведено капітальний ремонт вулиць Лісної та Макарова,а в Черкаських Тишках – вулиці Голдобіна. Наразі ведеться поточний ремонт на семи ділянках доріг, стартує будівництво спортивного майданчика Тишківського ліцею. На понад 15 вулицях установлено освітлення.

Автор: Михайло Татарінов

Теги: