Росіяни обстріляли Харків, Золочів, Дергачі та Чугуїв: загинули троє осіб

27.04.2022 13:00 Область Online
Станом на 27 квітня унаслідок російських обстрілів житлових районів Харкова та населених пунктів Харківської області загинуло троє осіб, 15 отримали поранення.

Про це повідомляє голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Російські військові продовжують обстрілювати райони Харкова та міста області з артилерії, мінометів і реактивних систем залпового вогню. У Харкові постраждав Київський район міста, також були влучання в будівлі Салтівки, Північної Салтівки та Олексіївки. В області артилерійські удари були завдані по Золочеву, Дергачах, Чугуєву. Усього за добу в області загинуло троє осіб і 15 були поранені.

Також у соціальних мережах ширилася інформація про обстріл Харкова та області фосфорними бомбами. Наразі Синєгубов спростовує цю інформацію про обстріли забороненими снарядами.

— Дана інформація свого підтвердження не знайшла. Тому я прошу харків'ян довіряти лише перевіреним джерелам інформації, – запевняє голова ХОВА.

Найгарячіша точка в Харківській області залишається на Ізюмському напрямку, де ведуться активні бойові дії. Ворог продовжує зазнавати значних втрат. Нещодавно було збито ворожий літак Су-34, а вчора знищено вертоліт Ка-52.

—  Ворог продовжує випробовувати наші позиції, перевіряти наші Збройні Сили на міцність, однак наші воїни стоять на своїх позиціях і міцно їх тримають, – каже Синєгубов.

Автор: Олександр Манченко

Теги: