Російські війська обстріляли чотири райони Харківщини: є загиблий

01.09.2022 09:22 Область Online
Наслідки обстрілів Печенігів. Фото: Олександр Гусаров, голова Печенізської селищної ради Наслідки обстрілів Печенігів. Фото: Олександр Гусаров, голова Печенізської селищної ради
Окупанти завдали ударів по чотирьох районах Харківської області. Є постраждалі в Ізюмському та Чугуївському районах. У Печенігах виникла пожежа в п’ятиповерховому будинку.

Про це повідомляє начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов та головне управління ДСНС України в Харківській області.

О 22-й годині російські окупанти запустили п’ять ракет з бєлгорода, однак частина з них впала на території росії. Наразі влучання інших ракет установлюють українські правоохоронці.

В області зафіксовані обстріли по чотирьох районах.

В Ізюмському районі через інтенсивні бомбардування постраждали приватні домоволодіння. Як повідомляє обласний Центр екстреної медичної допомоги, у Балаклії загинув 50-річний чоловік та було поранено чотирьох осіб, у тому числі 13-річного хлопчика.

У Богодухівському районі зафіксовано пошкодження однієї з будівель агропідприємства. Управління ДСНС у Харківській області повідомляє про пожежу в ремонтній майстерні в селі Баранівка Золочівської громади. Пожежа поширилася на площу 600 квадратних метрів.

Також окупанти завдавали ударів по Чугуївському району. У Печенігах виникла пожежа у п’ятиповерховому житловому будинку. На п’ятому поверсі горіло три квартири. Площа пожежі склала близько 150 квадратних метрів. Працівники ДСНС урятували жінку 1937 року народження, а також евакуювали 10 осіб. Під час обстрілу зазнав осколкових поранень 30-річний чоловік. Медики госпіталізували його до лікарні Харкова. Також близько 3-ї години ночі у Печенігах сталося займання у будівлі амбулаторії та було обстріляно приватні домоволодіння.

– Уночі ворог двома повними залпами з РСЗВ «Град» завдав удару по Печенігах. Унаслідок чого є поранені цивільні люди, є суттєві пошкодження та руйнування інфраструктури, є влучання в навчальний заклад громади. Остаточні пошкодження та руйнування з’ясовуються та уточняються, – пише на своїй сторінці очільник Печенізької громади Олександр Гусаров.

Автор: Олександр Манченко