Ще двоє цивільних підірвалися на міні в Харківському районі

20.09.2022 10:53 Область Online
Начальник ХОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на 20 вересня.

Протягом дня ворог обстрілював населені пункти вздовж лінії кордону з росією та лінії зіткнення, а саме: в Харківському, Куп'янському та Ізюмському районах. Близько 1:30 години ночі окупанти завдали ракетного удару по об'єкту інфраструктури в Чугуївському районі. Обійшлося без жертв.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, загалом за добу 3 людей в Куп'янському районі зазнали поранень та ще 2 чоловіків постраждали унаслідок підриву на міні в Харківському районі.

«Мінна небезпека на звільнених від ворога територіях залишається дуже високою попри те, що піротехніки ДСНС роблять усе можливе, аби очистити нашу землю від вибухонебезпечних речей», - інформує жителів Харківщини Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що за добу рятувальники знешкодили більше 1000 боєприпасів та вибухівок, а також виявили багато «пелюсток» на території області. Детальніше читайте тут.

На лінії зіткнення загарбники намагаються організувати оборону та утримати ті території Харківщини, які все ще залишаються під їх контролем. З тією ж метою на Слобожанському напрямку окупанти здійснили черговий обстріл з танків, мінометів та артилерії різних типів в районах населених пунктів Козача Лопань, Шевченкове, Дергачі, Кам’янка, Стрілеча, Глибоке та Дворічна.

Автор: Юлія Гнатченко