Скільки місцевих доріг відремонтували на Харківщині цього року

29.10.2021 16:15 Область Online
У 2021 році на Харківщині відремонтували 19 місцевих доріг. Загальна протяжність відновлених ділянок склала понад 100 кілометрів.

За інформацією Харківської обласної ради, ДП "Дороги Харківщини" цього року виконало ремонти 19 доріг загального користування місцевого значення.

Також у рамках "Великого будівництва" передбачено відновлення п'яти мостів регіону. Два з них уже відреставровані та введені в експлуатацію: це міст на дорозі Куп'янськ-Кругляківка та міст у Чугуєві. Роботи на трьох інших об'єктах близяться до завершення.

Читайте також: Як триває ремонт дороги «Нова Іванівка – Орілька на Чернявщину». Фото 

Як повідомила "Слобідському краю" голова комісії з питань бюджету Харківської обласної ради Людмила Немикіна, цього року з Державного бюджету на ремонти місцевих доріг було виділено понад мільярд гривень, в тому числі за рахунок Державного дорожнього фонду.

– На наступний, 2022 рік, фінансування збільшено, тому я сподіваюсь, що ремонт доріг буде пріоритетним і на наступний рік, – говорить Людмила Немикіна. – У 2022 році  в Державному фонді регіонального розвитку на дороги передбачено 23,1 мільярда гривень. Це на 5 мільярдів більше, ніж у цьому році.

Автор: Тамара Кіч