У Богодухівському районі цього року відкриють нову школу – ФОТО

22.02.2021 09:56 Область Online
Фото: oblrada.kharkov.ua Фото: oblrada.kharkov.ua
У селі Губарівка Харківської області завершили будівництво школи, яка відкриється 1 вересня 2021 року.

Загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів у селі Губарівка Богодухівського району розпочали будувати ще в 1993 році. Основні загальнобудівельні роботи були виконані в середині двохтисячних років, згодом об’єкт перетворився на «довгобуд», і стан споруд почав погіршуватися. Тільки у 2017 році сільська рада власним коштом розробила проєктно-кошторисну документацію. Будували за кошти місцевого бюджету, а також у рамках обласної програми економічного та соціального розвитку.

Голова Харківської обласної ради Артур Товмасян під час робочої поїздки у Богодухівському районі ознайомився з цим об’єктом, який наразі повністю готовий для введення в експлуатацію.

– Забезпечити для дітей безпечне та комфортне перебування у стінах школи – невідкладне завдання для влади. Спільно з органами самоврядування громади будемо розглядати можливості допомогти губарівській школі розпочати перший навчальний рік на належному рівні, – сказав Артур Товмасян.

Директор школи Катерина Кисіль показала Артуру Товмасяну приміщення нового навчального закладу, у тому числі гімнастичну залу, бібліотеку та комп’ютерний клас.

– Разом з тим, школа потребує спортивний майданчик, додаткове комп’ютерне та мультимедійне обладнання для кабінету англійської мови, меблі. Існує проблема  приведення до безпечного стану недобудованих корпусів, які не планується використовувати для освітнього процесу, – розповіла Катерина Кисіль.

Читайте також: Як валківчани українським школярам допомогли

Відкриття нової школи відбудеться 1 вересня цього року. В закладі навчатимуться 95 дітей.