У Чугуєві вночі спалахнули будинок та гараж

16.02.2021 16:01 Область Online
фото kh.dsns.gov.ua фото kh.dsns.gov.ua
16 лютого в Управлінні ДСНС України у Харківській області повідомили про пожежу, яка сталася напередодні на Харківщині, у місті Чугуїв.

15 лютого о 22.10 до Служби «101» надійшла інформація про пожежу в Чугуєві на вулиці Героїв Чорнобильців на території приватного домоволодіння. Коли пожежні у складі чергового караулу 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини прибули на місце, вогнем було охоплено дах приватного будинку та гараж, загальна площа пожежі склала 120 квадратних метрів.

Завдяки діям рятувальників у складі 10 чоловік на двох автоцистернах майже о 23-й годині вогонь удалося локалізувати, о 01.45 – повністю ліквідувати. Під час пожежі ніхто не постраждав. Як розповів «Слобідському краю» речник ДСНС Ігор Лупандін, коли сталося загоряння, у будинку нікого не було. Спочатку загорівся гараж, звідти вогонь перекинувся на будинок, який стояв впритул до гаража. Рятувальників викликали сусіди, які помітили пожежу.

Читайте також Працівника Лозівської РДА підозрюють у шахрайстві

Ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі через електрообладнання, яке знаходилося на зарядці у гаражі.