У Чугуєві збираються будувати ФОК за 33 мільйони гривень — Фото

09.02.2021 16:02 Чугуїв
Фізкультурно-оздоровчий комплекс з'явиться в районі провулка Чайковського в місті Чугуїв Харківської області.

Депутати Чугуївської міськради проголосували за виділення 3 мільйонів гривень з міського бюджету в рамках співфінансування будівництва сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу в районі провулка Чайковського. Таке рішення прийняли на сесії, яка відбулася 5 лютого.

Читайте також:  У село – за біометрикою: у Старовірівці запускають видачу ID-паспортів

Як повідомили в Чугуївській міській раді, близько 30 мільйонів гривень на цей проєкт планується отримати з державного бюджету (Державного фонду регіонального розвитку. – Авт.). Загальна вартість об’єкта за проєктно-кошторисною документацією сягає близько 33,3 млн грн.

Фото: Чугуївська міська рада

За попередні роки Чугуївською міською радою було розроблено та затверджено проєкт землеустрою площею 0,13 га для будівництва, а також проєктно-кошторисну документацію майбутнього спортивного об’єкта.

— Подібного закладу у громаді немає, а попит є. У нас зараз є дитяча спортивна школа, де функціонує тільки один спортивний зал. Тому доводиться під час тренування використовувати шкільні спортзали. Також є низка професійних та непрофесійних клубів, які шукають місце для занять. Тому для спортивного простору та розвитку фізичної культури в громаді необхідний ФОК, — розповіла заступник Управління освіти Чугуївської міськради Марина Реброва.

Автор: Марина Проценко