У двох районах Харківської області через піч загорілися будинки

13.01.2021 12:31 Область Online
фото kh.dsns.gov.ua фото kh.dsns.gov.ua
Як сьогодні, 13 січня, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Харківській області, напередодні в селищі Нова Водолага та селі Улянівка на Харківщині сталися дві пожежі.

12 січня біля 10 ранку Служба «101» отримала повідомлення, що в селищі Нова Водолага Нововодолазького району горить будинок. Коли рятувально-пожежна служба приїхала на виклик, вогонь охопив вже 50 квадратних метрів житла. Локалізувати вогонь вдалося вже через 25 хвилин, але повністю загасили пожежу тільки після обіду, о 13.30. На щастя, ніхто не постраждав. Попередня причина загоряння, за інформацією ДСНС, це порушення правил безпеки під час експлуатації пічного опалення.

Ще одна пожежа сталася у Красноградському районі 12 січня вже вдень. Там в селі Улянівка теж спалахнув приватний будинок. Коли пожежні прибули на місце, близько 60 квадратних метрів будинку вже було охоплено вогнем, горіли дах та меблі і домашні речі всередині. Майже через годину вогонь вдалося локалізувати, ще через годину пожежу загасили повністю. Тут також обійшлося без жертв.

За попередніми даними, будинок загорівся через порушення правил експлуатації печі на твердому паливі.

Читайте також У Балаклійському районі через снігопад «швидка» застрягла в кюветі – ВІДЕО