У двох селах на Харківщині відключать газ

02.09.2020 11:15 Область Online
фото censor.net фото censor.net
Без газу залишаться населені пункти у Дергачівському та Нововодолазькому районах.

Тимчасове відключення газу відбудеться у селищі Пересічне Дергачівського району та селі Ватутіне Нововодолазького району, про це повідомили на сайті Харківгазу. Це пов’язано з проведенням аварійно-ремонтних робіт.

У селищі Пересічне через ремонт на газопроводах високого та низького тиску і дворових вводах до споживачів та споруд на них відключать газ на три тижні, з 8:30 8 вересня до 17:00 30 вересня 2020 року, за такими адресами: вул. Березівська, пров. Березівський, вул. Заїківська, в-д Заїківський, пров. Заїківський, вул. Міліціонера, вул. Сумський шлях з буд. № 1 по буд. № 67, вул. Зарічанська, пров. Зарічанський, вул. Шпаківська, пров. Шпаківський.

У Ватутіне газопостачання припинять з 7 по 11 вересня 2020 року на таких вулицях: Армійська, 1 Травня, Станційна, Жарікова.

Доставка газу споживачам буде відновлена після завершення ремонтних робіт, забезпечення споживачами технічного обслуговування будинкових мереж та обладнання, а також за наявності акта перевірки димових та вентиляційних каналів у будинку.

Читайте також Президент звільнив голів двох райдержадміністрацій на Харківщині