У Кегичівській громаді планують відновити очне навчання

14.03.2024 16:20 Область Online
Голова Кегичівської селищної ради зустрівся з мешканцями Бесарабівського старостинського округу/фото: Фейсбук-сторінка Кегичівської селищної ради Голова Кегичівської селищної ради зустрівся з мешканцями Бесарабівського старостинського округу/фото: Фейсбук-сторінка Кегичівської селищної ради

Питання відновлення навчального процесу офлайн обговорювалось під час зустрічі голови Кегичівської селищної ради Антона Доценка з мешканцями Бесарабівського старостинського округу.

Як розповіла кореспондентці медіа «Слобідський край» головна спеціалістка зі зв’язків із громадськістю Кегичівської селищної ради Марія Калетинець, крім цього, йшлося про тарифи на воду, стан доріг, благоустрій та соціальний захист жителів громади. Також селищний голова відзвітував про зроблену роботу у 2023 році.

Мешканці Бесарабівського старостинського округу /фото: Фейсбук сторінка Кегичівської селищної ради

Мешканці Бесарабівського старостинського округу на зустрічі з головою селищної ради/фото: Фейсбук-сторінка Кегичівської селищної ради

«Головне завдання в Бесарабівському старостинському окрузі – відремонтувати укриття і відновити очне навчання у місцевій школі», – зазначив Антон Доценко.

 Вирішення цього питання пов’язане як із відповідними заходами з боку військово-політичного керівництва, так і з безпековою ситуацією та наявністю належних умов у самому освітньому закладі. За словами Антона Доценка, нині Кегичівська селищна рада активно працює над тим, щоб діти зустріли День знань у стінах рідної школи.

Ми писали, що у двох районах Харківщини працюють над відновленням офлайн-навчання. 18 лютого Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив на своєму сайті демонстраційні варіанти предметних тестів, з яких складатиметься національний мультипредметний тест (НМТ).

Автор: Надія Янінович