У Лозівському районі відремонтують ліцей до кінця літа

16.05.2020 12:00 Область Online
фото kharkivoda.gov.ua фото kharkivoda.gov.ua
Найближчим часом заплановані внутрішні оздоблювальні роботи та ремонт спортивної зали.

Ремонтні роботи в Краснопавлівському ліцеї, загальна площа якого 5 000 квадратних метрів, тривають уже три роки. Як повідомляють на сайті Харківської обласної держадміністрації, завершити їх планують до 1 вересня. Це стало можливим завдяки фінансуванню за програмою «Велике будівництво», ініційованою Президентом України Володимиром Зеленським.

За словами начальниці Управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації Вікторії Бойко, ремонт розпочався ще у 2017 році.

 — За цей час замінили вікна та систему опалення, утеплили фасад, установили тепловий пункт, плануємо передбачити заходи щодо пожежної безпеки в будівлі ліцею, а також обладнати туалетні приміщення, які будуть призначені для дітей з особливими потребами, — розповіла Вікторія Бойко.

Директор Департаменту капітального будівництва Олексій Белоцький повідомив, що об’єкт готовий майже на 80 %. Найближчим часом планується провести внутрішні оздоблювальні роботи, облаштувати деякі інженерні мережі та відремонтувати спортивну залу.

— Насамперед проводитимемо роботи з оздоблення холу першого поверху: заміна підлоги, штукатурка стін, заміна дверей, фарбування, проведемо електрику. Наступним етапом планується облаштування покрівлі всіх будівель, в тому числі й спортивної зали, — розповів  начальник будівництва Дмитро Саприкін. 

Також за три роки, за словами директорки Краснопавлівського ліцею Юлії Карпенко, підготували сучасні кабінети географії, фізики, хімії та біології. Найближчим часом заплановано оновити кабінети для іноземної та української мов.

Читайте також Коли завершиться ремонт будинку дитячої творчості у Зачепилівці