У Мерефі люди відновлюють після пожежі будинок багатодітної сім'ї — ВІДЕО

22.04.2020 16:52 Область Online
Пожежа у приватному будинку на вулиці Оболонській сталася в суботу, 18 квітня.

Тут проживала багатодітна сім'я Сковпень. Разом із чоловіком 42-річна Ганна виховує восьмеро дітей. Найстаршій доньці — 19 років, найменшій — один рік. На щастя, під час надзвичайної ситуації ніхто із членів родини не постраждав. 

— Того дня ми з чоловіком поїхали до магазину. Вдома була тільки старша донька. Вона й повідомила про пожежу та встигла покинути будинок, — розповіла Ганна Сковпень.

Як повідомили в Управлінні ДСНС у Харківській області, на момент прибуття пожежників вогнем було охоплено дах та безпосередньо сам будинок  на площі 200 м кв. Причиною загорання стала несправність котла.

Уже наступного дня після пожежі сім'я Сковпень почала відновлювати свій будинок. За словами Ганни, відразу на допомогу прийшли родичі, а також друзі з християнської церкви.

Читайте також: Безкоштовні маски роздають пасажирам харківських трамваїв і тролейбусів

— Ми люди віруючі й самі часто допомагаємо іншим людям, тому коли наші друзі з церкви дізналися про пожежу, то відразу відгукнулися. А після того, як фото і відео пожежі з'явилося в Інтернеті, на допомогу прийшли інші жителі Мерефи та навіть з Харкова люди привозять речі, — розповіла Ганна.

За кілька днів будинок звели з нуля. Сьогодні бригада вже працюювала над встановленням даху.

Автор: Олена Загребельна