У Новій Водолазі ремонтують районну лікарню. Фото

08.01.2019 13:29 Нова Водолага
Фото: Нововодолазька РДА Фото: Нововодолазька РДА
За рік лікарі районного медзакладу проводять більше 100 тисяч консультацій у поліклінічному відділенні та лікують понад 5000 пацієнтів у стаціонарі. Це майже п’ята частина населення району.

Як повідомили в Нововодолазькій РДА, вже кілька місяців поспіль у центральній районній лікарні триває капітальний ремонт хірургічного корпусу закладу. Наразі вже замінено всі двері в палатах на пластикові, покладено плитку в операційних кімнатах відділення інтенсивної терапії та хірургічного відділення, замінено комунікації.

Також у приміщенні триває обшивка стін та стелі в палатах та коридорах, підлога вистеляється плиткою, виконується декоративна штукатурка, після якої на черзі фарбування.

Читайте також: Вуличне освітлення відновлять у майже півсотні населених пунктів області

Нагадаємо, капремонт у Нововодолазькій ЦРЛ стартував ще в 2017 році. Роботи розпочали зі створення нового педіатричного відділення. Воно розташується на 3-му поверсі хірургічного корпусу лікарні, який до цього пустував протягом майже 20 років. Тут замінили вікна, двері й підлогу, відремонтували системи опалення й водовідведення, придбали меблі. У 2018 році в усіх чотирьох корпусах Нововодолазької ЦРЛ установили нові енергоощадні вікна.

Автор: Марічка Зорняська