Неподалік Нової Водолаги дорогою в лікарню народилося двоє дітей

09.03.2021 12:13 Область Online
У ніч на 9 березня дві жінки народили в машині «швидкої» Нововодолазького відділення Центру екстреної допомоги Харківської області.

Бригаді 2101 Нововодолазького відділення Центру екстреної допомоги в ніч на 9 березня довелося двічі приймати пологи в кареті «швидкої». Перший виклик від породіллі із села Просяне медики отримали о 01:23.  Жінку до лікарні відвезти не встигли, тож фельдшерці та медсестрі довелося приймати пологи серед дороги. Завдяки професійній роботі бригади народився хлопчик  вагою 3400 грамів, зростом 50 сантиметрів, 8 балів за шкалою Апгар.

На Харківщині відремонтують 11 приймальних відділень і 15 сільських амбулаторій

О 6:16 ранку медики отримали зі Старовірівки виклик з приводу пологів. Цього разу в кареті «швидкої» народилася дівчинка вагою 2800 грамів, зростом 50 сантиметрів, 8 балів за шкалою Апгар.

– В обох випадках були стрімкі пологи, тож фельдшерці Тетяні Сосонній довелося пологи приймати в спеціалізованій автівці, – зазначив у коментарі «Слобідському краю» директор обласного Центру невідкладної медичної допомоги Віктор Забашта. – Щоб одна бригада під час чергування приймала кілька пологів – це рідкість. Бригаді 2101 пощастило.

Читайте також: На Ізюмщині перекинувся мікроавтобус. Одна людина загинула

Теги: